To main content

Visit Stockholm använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse.

Inredningen på restaurang Frantzén i Stockholm.

Photo: Frantzén

Categories: Restauranger

Stockholms alla Michelinkrogar

Publish date: 25 januari 2021

Stockholm kan stoltsera med flera restauranger som har förärats med Michelin-stjärnor. Tre av dem har lyckats med konststycket att få två stycken, och 2018 blev Frantzén den första någonsin i Stockholm att belönas med tre!

Med anledning av coronapandemin måste restauranger och barer stänga klockan 20.30 till den 17 maj. Detta kan medföra att vissa restauranger och barer håller helt stängt.

Som komplement till stjärnutmärkelserna lanserade Guide Michelin en ny hållbarhetsmärkning i februari 2020. Restauranger som ligger i framkant med hållbar gastronomi uppmärksammades med en ny, grön symbol. I Stockholm hyllades inte mindre än fem restauranger: Agrikultur, Etoile, Fotografiska, Gastrologik och Oaxen Krog. 

Utbudet av moderna gourmetrestauranger i Stockholm är häpnadsväckande och smakäventyren står sig mycket väl i konkurrensen med vilken annan stad som helst i världen. 

Här är en lista över alla Michelin-krogar i Stockholm, inklusive Etoile, som belönades med sin första stjärna i februari 2020:

Michelinkrogar i Stockholm

***
Frantzén

**
Oaxen Krog
Gastrologik
Aloë

*
Agrikultur
Sushi Sho
Ekstedt
Operakällaren
Etoile