To main content
Winter outdoor with friends and family

Photo: Fond & Fond

Categories: Aktiviteter

Ha ett underbart jullov i Stockholm

Publish date: 13 december 2023

Spendera jullovet i Stockholm med roliga upptäckte på museum eller kul aktiviteter för hela familjen.

Klapparna är öppnade och julmaten är (till stora delar) uppäten. Nu återstår några veckors vila, ledighet och kul aktiviteter.

Om vädret tillåter – med sol snö och is – kanske en dag med pulkaåkning eller i skidbacken lockar? Eller kanske ett värmande biobesök med en spännande familjefilm? Fler jullovstips hittar du också i dessa guider:

  • Pulkabackar i Stockholm – Packa varm choklad, ta med pulka, stjärtlapp eller snowracer (och glöm inte hjälmen!). Här hittar du fina backar för fartfyllda åk.
  • Skridskoåkning i Stockholm – Om isarna tillåter, finns det många möjligheter till en dag på naturis, men även på någon av stans isbanor.
  • Åk skidor i Stockholm skidbackar – Vare sig du föredrar utförsåkning eller längskidor finns det bra alternativ att välja på i Stockholm.
  • Biografer i Stockholm – Arkitektoniska mästerverk, mysiga kvartersbiografer och stora filmkomplex. Här kan du se julhelgens stora premiärer.
  • Gaming i Stockholm – Är ni en familj som gillar gaming, cosplay och science fiction och annan nördkultur? Då är detta guiden för er.

Nedan har vi listat några museer, evenemang och aktiviteter som lämpar sig fint för en jullovsdag med något kul för hela familjen.

Guiden uppdateras löpande.