To main content
Gurkburk experience

Photo: Differ

Categories:

Räkna gurkor – vinn matchbiljetter till VM!

Publish date: 1 februari 2023

Var med i vår tävling och ha chans att vinna matchbiljetter till Handbolls VM för herrar i Stockholm, matchtröjor och matchbollar.

Tävligen är avslutad. Ett stort grattis till alla vinnare och tack till alla som deltog!

I samband med att Handbolls-VM går av stapeln bjuder Visit Stockholm in till The gurkburk experience i Gallerian och i Globen Shopping, 16 till och med 29 januari.

Kom förbi och gissa hur många gurkor det får plats i vår virtuella gurkburk! Bland de som gissat närmast det rätta antalet gurkor lottar vi fram två vinnare som får två biljetter vardera till VM-finalen i handboll på Tele2 Arena den 29 januari. Övriga som gissat närmast rätt svar deltar i utlottningen av unika matchbollar och Sveriges matchtröjor.

GURKBURKENS HISTORIA

Du kanske undrar vad en gurkburk har med handboll att göra? Jo, gurkburken är en anfallsmetod i handboll som formades av det svenska herrlandslaget under 1990-talet. Gurkburken kom att bli ett signum för det folkkära laget.

Gurkburk
Differ

Gurkburken är en kombination av rörelse och passningar mellan framför allt mittnian och högersexan vars mål är att få högersexan fri i en oväntad position vänster om motståndarnas mittlås.

Gurkburkens upphovsman var Sveriges förbundskapten Bengt Johansson (1942–2022). En legendarisk ledare som tog svensk handboll till den absoluta världstoppen.

Tävlingsvilkor – The Gurkburk Experience

Tävlingsperiod
Tävlingen pågår mellan måndagen den 16 januari kl 10.00 till och med söndagen den 29 januari 2023.

Sista dag att skicka in tävlingsbidrag för kunna vinna finalbiljetter är dock torsdagen den 26 januari. Till och med söndagen 29 januari har man chansen att vinna matchtröjorna och matchbollarna.

Vem får delta i tävlingen?
Du måste vara minst 18 år och bosatt i Sverige.

Anställda av Visit Stockholm får inte delta i tävlingen.

Tävlingsbidragen
Endast ett tävlingsbidrag per person.

Bidrag som är ofullständiga eller skickas efter tävlingsperioden kommer att anses ogiltiga

Vinsterna
Vinsterna av tröjorna och bollarna kommer att skickas hem till vinnarna.

Vinnarna av biljetterna kommer få dem personligt överlämnade på överenskommen plats i Stockholm, lördagen 28 januari 2023.

Samtliga priser är personliga och kan inte överlåtas till annan. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter.

  • Värde matchhandboll: 470 kr/st
  • Värde matchtröja: 700 kr/st
  • Värde finalbiljett: 1 490 kr/st

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Hur utses vinnaren?
Vinnarna utses genom lotteri bland de bidrag som gissat närmast rätt svar. Beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas via epost, direktmeddelande på Instagram och/eller per telefon.

Eventuell uteslutning

Visit Stockholm förbehåller sig rätten att diskvalificera en deltagare och utse en annan vinnare om:

  • Vinnare inte svarar på underrättelsen om sin vinst eller inte lämnat fullständiga kontaktuppgifter.
  • Bidraget är ogiltigt eller bryter mot tävlingsreglerna.
  • Om bidraget kan uppfattas som kränkande, stötande eller på annat sätt opassande.
  • Om de bryter mot Facebooks och Instagrams gällande regler.

Övrigt
Visit Stockholm tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka möjligheten att medverka i tävlingen eller som kan påverka slutresultatet av tävlingen. Visit Stockholm tar heller inte ansvar förkonsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, sänts fel eller blivit för sent levererade.

Godkännande att använda namn och/eller bild
Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor ges tillstånd att använda namn och bild, utan någon kompensation, för marknadsföring i Visit Stockholms kanaler enligt lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Personuppgiftsbehandling
I samband med tävlingen kommer vi att behandla dina personuppgifter. De uppgifter som du lämnar om dig själv kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. I samband med publicering av tävlingens vinnare kan personuppgifter komma att publiceras i våra kanaler, till exempel på visitstockholm.se, Facebook och/eller Instagram. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Eventuella frågor
jonas.bengtson@differ.se
073-62583 09